woensdag 7 januari 2009

Een herstellende Benjamin

Vrienden en bongso’s van Benjamin Souhuwat,

Graag willen wij u informeren m.b.t. de gezondheid van onze bongso. Het gaat heel goed met hem en hij is zelfs al weer gesignaleerd op de iets rustige feestjes en partijen.
Ook wil hij laten weten dat via deze weblog er hele fijne reacties zijn binnengekomen. Dank daarvoor en het heeft hem vooral gesterkt in zijn herstel. Namens Hatumari wensen wij hem veel gezondheid toe.

De redactie

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een leuke aktie ? Benjamin heeft inderdaad kaarten ontvangen van o.a. THS-ers. Met enige verbazing vroeg hij zich af hoe de THS-ers uit het hele land van zijn operatie af wisten. Het kwartje valt nu bij mij. Een ludieke aktie en speciaal voor de lieve mensen die Benjamin een kaart hebben gestuurd; TERIMA KASIH; het doet hem goed. Ik zal deze aktie nog even geheim voor hem houden want zijn gezichtsuitdrukking is zo prachtig mooi als hij kaarten ontvangt van THS-ers waarvan hij het helemaal niet had verwacht en daarbij zegt: "hoe weten ze het van mijn operatie".
Bye the way; Benjamin is herstellende van een by-pass operatie. De komende 6 á 8 weken zal hij het rustig aan moeten doen en werken aan zijn revalidatie. Verder gaat het goed met Benjamin.

Groet,
Gitte Souhuwat - Papilaja